Luisa Salvador

Llicenciada en Pedagogia i Ciències Empresarials, Guia AMI Montessori 6-12 i Coach amb PNL. Goethe Zertifikat C2 (alemán).

És la 4a filla d’una meravellosa família de cinc germans. Va ser una nena molt feliç i aquesta nena continua viva donant-li la il·lusió que necessita per seguir endavant a la seva vida.

Té la sort i el plaer de dedicar-se en cos, ment i ànima a la seva gran passió professional: l’educació. És pedagoga, especialista en pedagogies actives, guia Montessori AMI de 6-12 anys i coach amb PNL. Va finalitzar la carrera en Ciències Empresarials i, posteriorment, va estudiar Pedagogia a Berlín, on ha estat vivint 14 anys i compta amb valuosíssimes experiències professionals que abasabarquen ten tots els nivells educatius.

La Lluïsa està altament motivada, totalment compromesa i passant-s’ho d’allò més bé amb el desenvolupament d’aquest meravellós projecte que rEvolucionarà el món de l’educació i l’educació al món. Està convençuda que el canvi del paradigma educatiu resideix a (des)aprendre a ensenyar i aprendre a acompanyar a aprendre que més que un joc de paraules és una nova forma de vida. A més, pretén que Terra no només sigui un lloc somiat per a la infantesa, sinó també per a tota aquella persona que hi posi un peu a dins. L’educació necessita evolucionar i nosaltres la rEvolucionarem.

Li encanta estar amb persones que sumin; fer-se la motxilla amb coses que es necessitin, reservar un bitllet d’anada i tornada a algun lloc desconegut i viure aventures. A més, sap que li faltaran vides per aprendre tot allò que vol aprendre. Actualment s’està formant a ATB (Awareness through the body).

This site is registered on wpml.org as a development site.