Alexandra de Santos

Mestra d’Educació Primària, Llicenciada en Periodisme, especialista en Coaching educatiu i en Intel·ligència Emocional, escriptora i formadora d’equips docents.

Alexandra és la més gran de dues germanes i des que es va convertir en germana gran va descobrir la seva passió per l’educació i l’acompanyament a la infància. Ha dedicat tots els seus esforços professionals a descobrir l’essència de cada infant o qualsevol amb qui hagi compartit camí i a formar-se per poder cobrir les seves necessitats de la millor manera possible.

Alexandra és una somiadora i buscadora incansable que sempre està reflexionant i provant de trobar noves formes de transformar l’educació i fer d’aquest món un lloc millor. Les seves ganes d’aprendre i la seva passió per la comunicació l’han dut a recórrer diferents projectes educatius que han sumat experiències en el personal i en el professional.

A vida personal ha descobert que el camí per estimar-se a si mateixa a partir de conèixer-se i comprendre’s de veritat. Tot i que reconeix el dur procés, és capaç de transformar el sofriment en gratitud para poder mirar a cada infant als sulls, acceptar com és i donar-li la mà per tal que pugui descobrir les coses boniques i valuoses que hi ha al seu interior.

This site is registered on wpml.org as a development site.