Alicia Bustos

Grau Magisteri en Educació Infantil i Primària, Tècnic superior en Educació infantil i Guia Montessori 3-12.

Alícia és una persona inquieta per saber. Es considera una life-long learner. Per això no ha deixat mai de formar-se. És mestra d’Educació Infantil (primer i segon cicle) i Primària, Guia Montessori d’Infantil i Primària, i actualment està fent el Màster d’Educació Conscient.

Creu que hem d’escoltar des del cor i sense presses, que ens hem de prendre temps per gaudir del present, apreciar allò que tenim i allò que som, amb les nostres llums i les nostres ombres. Conèixer-nos a nosaltres mateixos és el primer pas per conèixer els altres.

Considera que l’educació passa per acompanyar, guiar, estar al costat i compartir amb els nens i nenes i aprèn i creix dia a dia amb i per a ells.

Li encanta passar temps amb la família i els amics i se sent profundament agraïda per tot el que la vida li ha donat. Ha promogut i participat en la construcció d’escoles a l’Índia i a Hondures, ha estat vivint i treballant com a Guia Montessori durant diversos anys als Estats Units i se sent orgullosa de la seva ànima mater, One World Montessori School. És una apassionada del que fa i lluita per fer-ho de la millor manera.

This site is registered on wpml.org as a development site.