Borja Vilaseca

Escritor, emprenedor social y agitador de consciències.

Borja Vilaseca està feliçment casat i és pare d’una nena i un nen. Treballa com a escriptor, divulgador, conferenciant, professor, emprenedor social, empresari, inversor i creador de projectes pedagògics orientats a promoure un canvi de paradigma a la societat. El seu propòsit de vida és possibilitar que el nombre més gran d’éssers humans desperti i visqui conscientment. Per això, sobretot, es considera un agitador de consciències.

És el fundador de Kuestiona, una comunitat educativa per a cercadors i inconformistes que impulsa programes presencials i en línia perquè les persones es converteixin en el canvi que aquest món tant necessita. També és el fundador de la Fundació Utopica, un conscious venture builder dedicat a crear i finançar companyies amb impacte social orientades a despertar la consciència de la humanitat.

Alhora és el fundador de l’Akademia, un moviment ciutadà que promou de forma gratuïta educació emocional i emprenedora per a joves d’entre 18 i 23 anys, present a més de 50 ciutats de 7 països. També és el fundador de Terra, una escola conscient de 1 a 17 anys que pretén revolucionar el sistema educatiu.

És un dels referents de parla hispana a l’àmbit de l’autoconeixement, el desenvolupament espiritual i la reinvenció professional. Compta amb més de 3 milions de seguidors a totes les seves xarxes socials. És un dels experts més grans en Eneagrama del món: des del 2006 ha impartit més de 300 cursos presencials i online per a més de 75.000 persones a diferents països.

Com a escriptor ha publicat vuit llibres: Encantado de conocerme, El Principito se pone la corbata, El sinsentido común, Qué harías si no tuvieras miedo, Las casualidades no existen, Tú eres lo único que falta en tu vida, El prozac de Séneca i Ni felices ni para siempreaquests dos últims per mitjà del seu pseudònim, Clay Newman La seva obra literària ha estat traduïda i publicada a 21 països i ha venut més de 500.000 llibres.

This site is registered on wpml.org as a development site.