Emma Henríquez

Educació Infantil, actriu i productora.

Emma és la filla única d’una família monoparental. Va créixer ​​molt propera al seu avi que li va transmetre l’amor per aprendre. Les seves dificultats “d’adaptació” al sistema educatiu la van portar a recórrer diverses escoles i mètodes. Va iniciar Dret a la universitat, però aviat va descobrir que no era el que estava buscant.

Als 22 anys emprèn per primera vegada i obre una llibreria-centre d’activitats gràcies a la qual descobreix una de les seves grans passions: el teatre. Després de la formació en interpretació emprèn de nou, creant una companyia de teatre que va fer gires per tot Espanya durant vuit anys.

Sempre àvida de nous aprenentatges, la maternitat li va aportar una gran expansió personal i li va permetre rendir-se a una altra de les passions: l’educació.

Motivada de la vida per excel·lència. Amant de la família, la natura i l’esport. Sempre a punt per a un nou repte, Emma posa al servei de Terra tota la seva versatilitat, capacitat de gestió i organització per materialitzar el model d’educació conscient i fer-lo florir.

This site is registered on wpml.org as a development site.