Per què el nostre nom és Terra?

Terra és una escola conscient per a infants de 3 a 18 anys (P3 a Batxillerat). Essencialment, ens dediquem a fer quelcom totalment disruptiu i revolucionari: educar a les noves generacions per tal que es coneguin, es desenvolupin i aprenguin a viure conscientment i ser genuïnament feliços. Per aconseguir-ho, qüestionem l’antic paradigma educatiu. És a dir, la forma convencional i estandarditzada de condicionar, adoctrinar i programar als i les alumnes perquè s’adaptin a l’obsolet ordre social establert.

Contràriament a això, estem compromesos a fer-los pensar “fora de la caixa”, impulsant un nou paradigma educatiu, redefinint completament el “perquè”, el “per a què”, el “com” i l'”on”eduquem. Al mateix temps, ens qüestionem a nosaltres mateixos. Bàsicament perquè som els “qui eduquem”… En comptes de projectar sobre els infants i joves la nostra manera limitada de veure el món, l’educació conscient que promovem possibilita que ells mateixos descobreixin la seva pròpia manera de mirar-lo. Tant és així que el nostre objectiu no és preparar als joves a superar la prova de selectivitat, sinó que els acompanyem perquè aprenguin a gaudir plenament de la vida.

Ens diem Terra perquè veiem els infants com a llavors, cada una única, diferent, singular i especial. En aquest sentit, els mestres actúen com a “jardiners“, cuidant amb amor i respecte totes i cadascuna de les flors que van florint. Tots els nostres acompanyants són persones conscients que han passat per un procés de crisi, autoconeixement, desprogramació, despertar i transformació. No en va, encarnen el que prediquen, inspirant els alumnes i les famílies a través del seu propi exemple. Així mateix, tots ells segueixen la nostra innovadora metodología pedagògica -les condicions meterològiques– que permeten que les llavors creixin de manera orgànica i natural.

El nostre compromís és que, en finalitzar l’etapa escolar, cada infant i jove finalment manifesti el “fruit” que portava en néixer. Així, el nostre principal objectiu és possibilitar que els infants es converteixin en joves conscients, savis, madurs, responsables, lliures, autèntics i amb una noció molt clara de quina és la seva passió, el seu talent i el seu propòsit de vida. I la millor manera d’aconseguir-ho és personalitzar al màxim aquest procés educatiu, adaptant-nos a les necessitats i motivacions de cada infant en les diferents etapes del seu desenvolupament corporal, mental i espiritual.

¡Suscríbete a nuestra Newsletter!

Sigue inspirándote con Terra.

Sigue inspirándote con Terra.

¡Suscríbete a nuestra Newsletter!

    This site is registered on wpml.org as a development site.