Visió, missió i valors de Terra

La visió de l’escola conscient Terra és transformar l’educació de la humanitat. És a dir, canviar d’arrel l’antiga i limitada concepció que tenim de com i per què eduquem. I això implica substituir l’obsolet sistema educatiu industrial per un de nou que doni resposta a les necessitats i desafiaments actuals. Essencialment, perquè si volem veure un canvi real al món, primer hem de canviar l’educació. La nostra aspiració és esdevenir l’escola de referència del segle XXI.

La missió de l’escola conscient Terra és crear una xarxa internacional i interconnectada d’escoles conscients. Convertirem les escoles en llocs on els nens aprenguin a ser feliços i desenvolupin el seu potencial innat. També formarem els docents i els pares perquè hi hagi coherència entre el que es viu a classe i el que passa a la llar. I si bé comencem el nostre camí en l’àmbit privat, el nostre objectiu a llarg termini és que tots els infants tinguin accés a l’educació conscient. 

I els valors de l’escola conscient Terra són:

1. Desperts i conscients. Hem patit i travessat la nostra nit fosca de l’ànima. I en el procés ens hem compromès amb el nostre propi autoconeixement i desenvolupament espiritual. Estem desperts, vivim conscientment i som el canvi que volem veure al món de l’educació. Actuem sempre amb honestedat i integritat radicals, anteposant sempre les necessitats del projecte a les del nostre ego.

 2.Amor per l’educació. Considerem que les escoles actuals han quedat completament desfasades. El nostre propòsit de vida és revolucionar el sistema educatiu. D’aquí ve que el nostre compromís sigui molt a llarg termini. Gaudim de paciència revolucionària. Els infants han de ser els autèntics protagonistes del procés educatiu. Treballem amb una genuïna vocació de servei perquè tinguin la millor infància i adolescència possible.

 3.Eficiencia. Tenim molt clar quin és el nostre talent i el posem al servei d’una professió que ens apassiona. Som extremadament organitzats i proactius. Portem tatuada la paraula ‘accountability’ al cor. Gaudim de les nostres funcions laborals, les quals duem a terme amb eficiència i felicitat. Ens fem responsables d’aconseguir els resultats esperats. Som autònoms: no necessitem control ni supervisió.

 4.La millor escola del món. Som molt exigents, detallistes i perfeccionistes. Estem sempre en ‘permanent beta’, qüestionant la manera com fem el que fem per mai deixar d’aprendre, innovar i millorar. Fem autocrítica i aprenem dels nostres errors. Estem saludablement obsessionats amb la qualitat i l’excel·lència. Creiem que és hora de crear el “Howards de Màgia” contemporani. I el que creiem ho creguem.

Aquests quatre valors representen la brúixola interior des de la qual prenem decisions per ser fidels i íntegres a la nostra visió i missió. En essència, determinen la nostra cultura organitzacional. És a dir, la manera com fem les coses dins i fora de l’escola, establint la manera com ens relacionem amb els alumnes, els pares, els professors, els inversors i la resta de col·laboradors.

¡Suscríbete a nuestra Newsletter!

Sigue inspirándote con Terra.

Sigue inspirándote con Terra.

¡Suscríbete a nuestra Newsletter!

    This site is registered on wpml.org as a development site.